SORTIRANJE PO:
WinterStory of ForestlandNa karti
Čakovec,Športska ulica 1, 40000, Hrvatska
Zima dolazi, ovog puta prava. S brda, iz srca duboke šume poruka je stigla, bijeli gavran kaže: "Vrijeme je za #Forestland".

Kad se pojave gorštaci, vile i tranceri, rejveri, ljubitelji techna i trapa, svi koji vole elektroniku doći će na svoje. Samo nekoliko mjeseci nakon što je #Forestland po peti puta na proplanak kraj Brezja doveo tisuće ljudi i na desetke DJ-a, performera i izvođača, na red je došla i zimska priča.

Winterstory of Forestland dolazi u najveću dvoranu u Čakovcu koju će na jedan dan pretvorit u zimsku šumu. Najsjeverniji hrvatski festival pričat će svoju posljednju priču u 2017., priču koja će vas uvesti u još veću, još luđu, još glasniju i bolju 2018.

Dolazi nam #WSOF - Winterstory of Forestland

#WSOF #Forestland
> 23/12/2017
> Dvorana #GOC - Čakovec
> 20:00 - 05.00

Line up
> Factor B
> Avadox


Tickets on sale from 15/09/2017
> Stage I 40 HRK Sold Out
> Stage II 50 HRK
> Stage III TBA
www.ticket2go.hr
Subota,
23.12.2017.
od 50,00kn
BLAST FROM THE PA5T Na karti
Čakovec,Ul. Zrinsko Frankopanska 7, 40000, Hrvatska
Prijatelji dragi, poštovani gosti,

polako nam se bliži doba trovanja božičnim pjesmuljcima i ko zna kojom reprizom avantura mladog dječaka s plakata, a to za ekipu iz ČK i dalje i bliže okolice znači da se sprema još jedan nezaboravni A BLAST FROM THE PAST party, već jubilarni peti! Dobro je već poznato da je nered i divljanje bez grama srama na hrvatske trash (ne)uspješnice i ostale hitove koji su nam obilježili bezbrižne dane života najbolji način za ispratiti godinu, pa bude se ekipa iz Klub Prostor - "CeZam" Čakovec i 3FF Festival Čakovecove godine također pobrinula da vam pruži jedno kaotično iskustvo o kojem bude se pričalo barem sljedećih 3-6-5 dana.
Da bi izbjegli prošlogodišnje probleme s upada i svima osigurali dovoljno prostora da pokažu uzvježbane koreografije i blješteće treš kombinacije, broj karata ove je godine ograničen i bit će dostupan u pretprodaji u dva kontingenta (od 10.11. i 01.12.) preko sustava Ticket2go. Mjesto zločina ostaje isto – METALAC Industrial Bar se prošle godine pokazao kao dostojan domaćin za modernu verziju Sodome i Gomore, a ove nas godine čeka još više iznenađenja, nagradnih igara i akcija koje svakako pratite na eventu tijekom iduća dva mjeseca.
Po iskušanom receptu i ove vas godine u veš mašini nostalgije pere DJ SPETZ, prvo kroz zagrijavanje uz strane pop/dance hitove iz devedesetih i početka 2000-ih, a nakon toga uz CRO TRASH hitove koji garantiraju gubljenje glasnica i zadnjih zrna ponosa. U ranim jutarnjim satima pult preuzima misteriozni DJ KOLOVOZ koji je zadužen da na Aftertrashparadeu™ elektroničkim hitovima iz istog razdoblja iz vas izvuče i zadnje atome snage.
Na vama je, naravno, da opet prekopate stare ormare na tavanu, istražite ponudu second hand shopova i naše Humana Nova i iskreirate oku neugodne treš odore, skupite ekipu i pojavite se na Božić u Metalcu spremni da godinu zaključite zadnjim partijem - besramnim BLAST FROM THE PA5T partijem.
Ponedjeljak,
25.12.2017.
od 30,00kn
Humanitarni isKORAK - 'Pomozimo ...Na karti
Čakovec,Športska ulica 1, 40000, Hrvatska
U želji da u ovo predivno blagdansko doba pomognu jednoj za njih posebnoj obitelji , plesači Koraka odlučili su organizirati plesni show pod nazivom Humanitarni isKORAK koji će se održati 28.12. sa početkom u 19h. Predstavit će se 360 plesača Koraka u dobi od 4-30 godina kroz razne tematske koreografije. Pomozimo zajedno uz ples,glazbu i dobro raspoloženje .
Četvrtak,
28.12.2017.
od 30,00kn
Forestland 2018Na karti
Sveti Juraj na Bregu,Brezje 1, 40311, Hrvatska
It's that time again - we're getting ready for Forestland 2018. The 6th instance of the festival will be held from Friday the 13th till Sunday the 15th of July.

For the 6th time in a row #Forestland festival will take place in Brezje, Croatia and will be the center of summer celebrations.

Three stages, two days, heat of the summer, camp, 60 DJ's, 48 hours of music, thousands of people and one #Forest6 festival in the heart of Međimurje.

> Brezje, Croatia July 13th - 15th // Forestland 2018
TICKETS - TBD
www.ticket2go.hr / Ticket2go


LINEUP Main Stage
> TBD
> #ForestlandResidents


LINEUP Forestroom
> TBD
> #ForestlandResidents


LINEUP ForestBeach
> TBD
> #ForestlandResidents

> Brezje, Croatia July 13th - 15th // Forestland 2018

Brezje is in the heart of Medjimurje, a location perfect for festivals, surrounded with forests and lakes.

> How to reach us > http://bit.ly/1JoCc2O

TICKETS
> www.ticket2go.hr
> Weekend Passes
> VIP Forestland
> CAMP Pass
> CREW Pass

// NEW IDEAS & EVENTS //
> Three + Stages
> Two Days (48hours) of pure music
> Heat of the Summer
> Pool party & Coctails & Sand Beach
> Camping (details TBD)
> Eco Cycling Transportation

100km from Zagreb (Train/Bus/Car)
70km from Maribor (Bus/Car)
250km from Budapest (Bus/Train/Car)
120km from Graz (Bus/Car)
Petak,
13.07.2018.
od 60,00kn
Prijatelji & PartneriForestlandIPC d.d.Oracle
Sigurnost plaćanja
Koristeći usluge na ovoj lokaciji, slažete se sa sljedećim uvjetima korištenja
Tko smo mi?//Privatnost//SigurnostCopyright © 2016. Ticket2Go.hr / Sva prava pridržana
Korisnička stranica