SORTIRANJE PO:
Forestland 2018Na karti
Sveti Juraj na Bregu,Brezje 1, 40311, Hrvatska
It's that time again - we're getting ready for Forestland 2018. The 6th instance of the festival will be held from Friday the 13th till Sunday the 15th of July.

For the 6th time in a row #Forestland festival will take place in Brezje, Croatia and will be the center of summer celebrations.

Three stages, two days, heat of the summer, camp, 60 DJ's, 48 hours of music, thousands of people and one #Forest6 festival in the heart of Međimurje.

> Brezje, Croatia July 13th - 15th // Forestland 2018
TICKETS - TBD
www.ticket2go.hr / Ticket2go


LINEUP Main Stage
> TBD
> #ForestlandResidents


LINEUP Forestroom
> TBD
> #ForestlandResidents


LINEUP ForestBeach
> TBD
> #ForestlandResidents

> Brezje, Croatia July 13th - 15th // Forestland 2018

Brezje is in the heart of Medjimurje, a location perfect for festivals, surrounded with forests and lakes.

> How to reach us > http://bit.ly/1JoCc2O

TICKETS
> www.ticket2go.hr
> Weekend Passes
> VIP Forestland
> CAMP Pass
> CREW Pass

// NEW IDEAS & EVENTS //
> Three + Stages
> Two Days (48hours) of pure music
> Heat of the Summer
> Pool party & Coctails & Sand Beach
> Camping (details TBD)
> Eco Cycling Transportation

100km from Zagreb (Train/Bus/Car)
70km from Maribor (Bus/Car)
250km from Budapest (Bus/Train/Car)
120km from Graz (Bus/Car)
Petak,
13.07.2018.
od 70,00kn
MOJA PRVA STOTKA / BREVETNa karti
Čakovec, Donja Voća, Sljeme, Kneginec,0, 40000, Hrvatska
Biciklistički klub Puls i Trail – Full Cycling Experience organiziraju dva velika, zabavna biciklistička događanja na području Varaždinske i Međimurske županije u jednom danu – manifestacije Moja prva stotka i Brevet.

Moja prva stotka namijenjena je popularizaciji aktivnijeg bavljenja biciklizmom i primarno je usmjerena na rekreativce koji se žele odvažiti osvojiti granicu od 100 odvoženih kilometara u obliku neke organizirane manifestacije. Manifestacija nije utrka, nema vremenskih očekivanja ni ograničenja, a „stotka” se vozi kružno na način da se biciklisti prijave na jednom od tri startna mjesta (Čakovec, Donja Voća ili Kneginec) te vozeći lijevim krugom skupljaju pečate na preostalim punktovima sve dok se ne vrate na lokaciju s koje su krenuli, koliko god to brzo bilo. Biciklist koji skupi sve potrebne pečate može se s ponosom prozvati „stotkašem”. Kotizacija iznosi 50,00 kuna, na svim je punktovima osigurana okrjepa, a vozače koji se prijave rano, uz poklon paket, očekuje i majica. Ohrabrite se i osvojite stotku jer prva se pamti!

Brevet je orijentiran na ozbiljnije rekreativne bicikliste koji žele probiti barijeru od 200 odvoženih kilometara. Brevet se vozi kružno s početkom i startom u Čakovcu, djelomično slijedeći istu rutu kao i „stotka”, a pečati se skupljaju rutom koja bicikliste, nakon Donje Voće vodi put Sljemena te ih preko Kneginca vraća u Čakovec. Kotizacija za Brevet iznosi 70,00 kuna.

Moja prva stotka i Brevet namijenjeni su sudjelovanju punoljetnih osoba. Biciklisti mlađi od 18 godina smiju sudjelovati isključivo uz pratnju punoljetne osobe. Kupnjom ulaznice prihvaćate uvjete manifestacije te ste suglasni da Ticket2Go.hr vaš email kontakt te ime i prezime ograničeno ustupi organizatoru koji će ih, strogo namjenski, koristiti isključivo za komunikaciju s vama vezano uz organizacijska pitanja te će ih po završetku događanja ukloniti.
Subota,
14.07.2018.
od 50,00kn
Prijatelji & PartneriForestlandIPC d.d.Oracle
Sigurnost plaćanja
Koristeći usluge na ovoj lokaciji, slažete se sa sljedećim uvjetima korištenja
Tko smo mi?//Privatnost//SigurnostCopyright © 2016. Ticket2Go.hr / Sva prava pridržana
Korisnička stranica
Ticket2Go.hr koristi kolačiće (engl. cookies), kako bi se osigurala funkcionalnost stranice. Osim toga, uz tvoju dozvolu, prikupljaju se podaci o tvojim posjetama stranici. Više informacija o kolačićima možeš pronaći ovdje.