SORTIRANJE PO:
WinterStory of ForestlandNa karti
Čakovec,Športska ulica 1, 40000, Hrvatska
When the winter hits we sit by the fire and tell the stories of a magical town. A magical forest in the snowy mists, full of faeries and elves and humans alike.

A magical forest of music. We tell the #Winterstory of #Forestland

Line-up:
Kryder
Kosta Radman
Mike & Me
Timo G

Tickets: www.ticket2go.hr / Ticket2go

Zapišite datum - 22.12.2018. #Forestland se vraća u Čakovec.
8 sati, 8 DJ-a, ali i samo jedan... znate li tko?

Zima stiže, legende postaju istina, mitovi nestaju, #Forestland
Subota,
22.12.2018.
od 50,00kn
BLAST FROM THE PA5T Na karti
Čakovec,Ul. Zrinsko Frankopanska 7, 40000, Hrvatska
Prijatelji dragi, poštovani gosti,

I ove godine nastavljamo u istom tonu – vrijedna ekipa okupljena u klubu PROSTOR i udrugi 3FF već vas šesti put časti nezaboravnim BLAST FROM THE PAST partyem koji bude, naravno, najveći, najluđi i najužasniji do sad. U Metalcu vas na sam Božić dočekuje autentični 90's ambijent, gromoglasni razglas by TOBOTOKLO i hrpetina popratnih sadržaja i šljokica, a na vama je da upotpunite atmosferu pozitivnom energijom, pažljivo neuvježbanim plesnim pokretima i glasnicama podmazanim za E.T., Mineu, Tajči i ostale velikane rane CRO scene.

Za kvalitetan odabir nekvalitetne muzike i ovih je blagdana zadužen DJ SPETZ, koji vas prvo zagrijava svima poznatim pop/rock/dance hitovima iz 90-ih i ranih 2000-ih koje smo u nedostatku YouTubea vjerno čekali na MTV-u i VIVI. Nakon prisjećanja nezaboravnih hitova slijedi špica večeri i višesatni kaos uz (ne)uspješnice CRO DANCE scene uz koje na plesnom podiju ostavljamo i zadnja zrnca ponosa i glasa. Kao šlag na 90's tortu, u ranim jutarnjim satima na stejđ stupa DJ KOLOVOZ koji se vraća iz Ekvadora naoružan kultnim techno/trance hitovima kojima će iz vas izvući i zadnje atome energije.

Broj karata je OGRANIČEN. Prvi kontingent kreće u prodaju 3.12. putem sustava ticket2go.hr i u Stari Hrast, a obavijesti o mjestu i početku prodaje ostalih kontingenata potražite na samom eventu. Osim informacija o ulaznicama, imat ćete priliku sudjelovati i u raznim nagradnjačama da bi sebi i svojoj ekipi na jednostavan način na vrijeme osigurali upad na party godine!

Trešerice i trešeri, znate da se ovo ne propušta, vidimo se na Božić na densfloru u moru konfeta i neukusa na najjačem BLAST FROM THE PAST kaosu ikad!

ULAZNICE: 40/50 kn
START: 21:03
Utorak,
25.12.2018.
od 0,00kn
Forestland 2019Na karti
Sveti Juraj na Bregu,Brezje 1, 40311, Hrvatska
As the ice melts and the nature wakes, the forests grow and the faeries sing. We tell you a story of a magical land, a story of a vast field deep, deep within the ancient forest.

We tell you the story of the FORESTLAND

Get ready for the hardest, loudest, the most magical story of the summer 2019.

When: 19th - 21st of July 2019
Where: Forestland, Croatia
Who: TBD
Petak,
19.07.2019.
od 80,00kn
Koristeći usluge na ovoj lokaciji, slažete se sa sljedećim uvjetima korištenja
Tko smo mi?//Privatnost//SigurnostCopyright © 2016. Ticket2Go.hr / Sva prava pridržana
Korisnička stranica
Ticket2Go.hr koristi kolačiće (engl. cookies), kako bi se osigurala funkcionalnost stranice. Osim toga, uz tvoju dozvolu, prikupljaju se podaci o tvojim posjetama stranici. Više informacija o kolačićima možeš pronaći ovdje.