Uvjeti prodaje

1. Kupnja ulaznica

FORESTLAND j.d.o.o. nije u svim slučajevima vlasnik, niti se nalazi u posjedu proizvoda/usluga koje promotivno nudi putem svojih stranica, pa stoga ne može ni biti odgovoran (u slučaju kad nije vlasnik) za potencijalne manjkavosti ili bilo kakve druge probleme koji mogu nastati prilikom korištenja usluga koje nudi.

Ulaznica kupljena na sustavu Ticket2Go se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede, a vlasništvo je Organizatora i dokaz je o kupnji određenog proizvoda ili usluge.

2. Plaćanje

Ticket2Go Korisniku omogućuje kupnju putem kreditnih kartica. Uslugu procesuiranja plaćanja vrši CorvusPay sustav, ovlašten od Udruge mladih Forestland za te radnje.

Plaćanje proizvoda/usluga na sustavu Ticket2Go moguće je sljedećim karticama:

Visa MasterCard Maestro American Express

3. Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

4. Dostava ulaznica

Nakon uspješne kupnje Ticket2Go ulaznice će Korisniku biti dostupne u digitalnom obliku u njegovom korisničkom profilu na sustavu Ticket2Go i poslane na njegovu e-mail adresu. Ovisno o ponuđenim opcijama od strane Organizatora te odabranim opcijama od strane Kupca, Ulaznice mogu biti dostavljene i na druge načine poput dostave poštom.

5. Korištenje ulaznica

Kupac je dužan čuvati kupljene Ticket2Go ulaznice, njihove serijske brojeve i barkodove te ih ne smije davati trećim osobama. Niti Ticket2Go niti Organizator nisu odgovorni za ukradene, izgubljene, uništene ili kopirane Ticket2Go ulaznice. Kupac je svjestan da ukoliko mu netko ukrade cijelu Ticket2go ulaznicu ili njezin serijski broj odn. barkod, Organizator u određenim slučajevima ne može znati da je ta Ulaznica ukradena i smatrat će se da prva osoba koja uđe na događaj sa tom Ulaznicom, njezinim serijskim brojem ili barkodom - ima važeću Ulaznicu.

Pri ulasku na događaj, Organizator može provjeriti valjanost ulaznica Kupca na jedan od slijedećih načina:
- Provjerom osobnog dokumenta Kupca
- Vizualnom provjerom isprintane Ticket2Go ulaznice
- Provjerom Ticket2Go ulaznice na mobitelu Kupca
- Provjerom koda ulaznice (barkod, QR kod i sl.) putem posebnog čitača

S obzirom da Ticket2Go ulaznica služi kao potvrda o kupnji, u nekim slučajevima će Kupac prije ulaska na događaj morati zamijeniti Ticket2Go ulaznicu za stvarnu ulaznicu. Iako Ticket2Go daje sve od sebe da olakša i pojednostavi proces ulaza na događaj, kako Kupcu tako i Organizatoru, kontrola ulaza je isključivo u nadležnosti Organizatora i Ticket2Go nije odgovoran za taj proces.

Reprodukcija, prodaja ili trgovanje Ulaznicama je strogo zabranjena, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

Bilo koji pokušaj upotrebe Ulaznice koji nije u skladu s ovim uvjetima i pravilima će rezultirati prestankom važenja te Ulaznice.

6. Povrat novca

Ticket2Go će učiniti sve što je moguće da u dogovoru sa Organizatorom Kupcu osigura povrat novaca u slučaju odgode, otkazivanja događaja ili bitne promjene u programu odn. ključnim izvođačima.

Ticket2Go nije dužan obavijestiti Kupce o nastalim promjenama poput odgode ili otkazivanja događaja.

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja događaja, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odn. ključnim izvođačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl.

Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odn. u određenom razdoblju.

U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova dostave, troškova transakcije ili vanjski troškovi Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Udruge mladih Forestland.

Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Ticket2Go će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene ulaznice umanjen za popratne troškove (troškove dostave, transakcije, usluge itd.) vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun odn. povrat novca će biti moguće ostvariti na prodajnom mjestu na kojem je ulaznica i kupljena.

Ukoliko se događaj ne održi odn. ukoliko nije dobio plaćeni proizvod/uslugu, Kupac je o tome dužan obavijestiti Ticket2Go u roku od sedam (7) dana od predviđenog početka događaja odn. isporuke proizvoda/usluge.

Ukoliko Kupac u navedenom roku o nastaloj situaciji ne obavijesti Ticket2Go, smatrat će se da je zadovoljan plaćenim proizvodom/uslugom odn. da je događaj održan te gubi pravo na povrat novca.

Ticket2Go.hr koristi kolačiće (engl. cookies), kako bi se osigurala funkcionalnost stranice. Osim toga, uz tvoju dozvolu, prikupljaju se podaci o tvojim posjetama stranici. Više informacija o kolačićima možeš pronaći ovdje.