A BLAST from the PAST - Special Summer Edition
Čakovec,Ul. dr. Ivana Novaka 38, 40000, Hrvatska
Petak, 15.06.2018. 18:18
Naziv
Cijena
Količina
BLAST Ticket - Stage I (15.06. - 16.06.)
Ticket for BLAST FROM THE PA5T
Ulaznice rasprodane
UKUPNO
0,00 kn
(≈ 0,00 €)
Možeš platiti:DiscoverDinersMaestroMasterCardVisa
[ULAZNICE u prodaji od 15.5]
[15 godina CeZaMa] [10 godina Prostora]
[5 GODINA A BLAST FROM THE PAST-a]

Konfeti s nezaboravnog božićnog #BlastFromThePast još se uvijek pojavljuju na najčudnijim mjestima, a mi već šibamo dalje s ludim iznenađenjima u ovoj slavljeničkoj 2018. Da bi se svi u čim boljem duhu raspršili po plažama i festivalima, ekipa iz Prostor CeZam Čakovec ispratila bude vas na najbolji mogući način uz ekskluzivni LJETNI Blast From The Past!!! To je to ljudi, ispunjujemo vaše želje i konačno radimo ljetni trash party u Čakovcu!!!

U vremenskom stroju od 25 x 25 m između Klub Prostor - "CeZam" Čakovec i Stari Hrast vječito mladi DJ SPETZ i neumorna volonterska ekipa probudili budu u vama onaj neprežaljeni osjećaj bezbrižnosti, školskih praznika bez obaveza i ljetovanja u Dramlju. Tematski i glazbeno sve bude se i dalje vrtjelo oko devedesetih, ali obzore širimo i na susjedna desetljeća , kaj znači da bude parti još veći, još bolji i uz još više legendarnih hitova koje budete bez trunke srama popratili svojim milozvučnim glasovima i nekontroliranim plesnim pokretima.

Zadnjih ste pet godina stvarno bili najzahvalniji i najluđi partijaneri ikad, pa ne sumnjamo da budete i 15. 06. oduševili i nadmašili naša očekivanja. Jedini vam je zadatak debele Yassa trenirke, šuškavce iz Mađarske i muke po kaputima zamijeniti prozračnim ljetnim trash kombinacijama i šarenim sunčanim naočalama i totalno se prepustiti pozitivnim ljetnim vibracijama. Zauzvrat bude vas dočekala autentična DIY scenografija, vječni ljetni hitovi, more rekvizita i popratnih sadržaja i puno puno iznenađenja.

Znate to već i sami, ali OVO SE NE PROPUŠTA, zato pratite event i osigurajte si kartu na vrijeme!

START: 18:00

#samoopušteno #nemasrama #samoljubav

SUPPORT: Stari Hrast & METALAC Industrial Bar (u slučaju kiše)

Kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, na ovoj lokaciji se pohranjuju kolačići. U bilo kojem trenutku možete u svome web pregledniku promijeniti postavke kolačića, no promjenom postavki više ne možemo garantirati ispravan rad stranice. O kolačićima možete više pročitati na sljedećem linku. Ukoliko nastavite s korištenjem stranice, pretpostavljamo da ste prihvatili politiku rada stranice.

Prijatelji & PartneriForestlandIPC d.d.Oracle
Sigurnost plaćanja
Koristeći usluge na ovoj lokaciji, slažete se sa sljedećim uvjetima korištenja
Tko smo mi?//Privatnost//SigurnostCopyright © 2016. Ticket2Go.hr / Sva prava pridržana
Korisnička stranica