BLAST FROM THE PA5T
Čakovec,Ul. Zrinsko Frankopanska 7, 40000, Hrvatska
Utorak, 25.12.2018. 21:00
!
Nema ponuđenih ulaznica...
UKUPNO
0,00 kn
(≈ 0,00 €)
Možeš platiti:American ExpressMaestroMasterCardVisa
Prijatelji dragi, poštovani gosti,

I ove godine nastavljamo u istom tonu – vrijedna ekipa okupljena u klubu PROSTOR i udrugi 3FF već vas šesti put časti nezaboravnim BLAST FROM THE PAST partyem koji bude, naravno, najveći, najluđi i najužasniji do sad. U Metalcu vas na sam Božić dočekuje autentični 90's ambijent, gromoglasni razglas by TOBOTOKLO i hrpetina popratnih sadržaja i šljokica, a na vama je da upotpunite atmosferu pozitivnom energijom, pažljivo neuvježbanim plesnim pokretima i glasnicama podmazanim za E.T., Mineu, Tajči i ostale velikane rane CRO scene.

Za kvalitetan odabir nekvalitetne muzike i ovih je blagdana zadužen DJ SPETZ, koji vas prvo zagrijava svima poznatim pop/rock/dance hitovima iz 90-ih i ranih 2000-ih koje smo u nedostatku YouTubea vjerno čekali na MTV-u i VIVI. Nakon prisjećanja nezaboravnih hitova slijedi špica večeri i višesatni kaos uz (ne)uspješnice CRO DANCE scene uz koje na plesnom podiju ostavljamo i zadnja zrnca ponosa i glasa. Kao šlag na 90's tortu, u ranim jutarnjim satima na stejđ stupa DJ KOLOVOZ koji se vraća iz Ekvadora naoružan kultnim techno/trance hitovima kojima će iz vas izvući i zadnje atome energije.

Broj karata je OGRANIČEN. Prvi kontingent kreće u prodaju 3.12. putem sustava ticket2go.hr i u Stari Hrast, a obavijesti o mjestu i početku prodaje ostalih kontingenata potražite na samom eventu. Osim informacija o ulaznicama, imat ćete priliku sudjelovati i u raznim nagradnjačama da bi sebi i svojoj ekipi na jednostavan način na vrijeme osigurali upad na party godine!

Trešerice i trešeri, znate da se ovo ne propušta, vidimo se na Božić na densfloru u moru konfeta i neukusa na najjačem BLAST FROM THE PAST kaosu ikad!

ULAZNICE: 40/50 kn
START: 21:03
Koristeći usluge na ovoj lokaciji, slažete se sa sljedećim uvjetima korištenja
Tko smo mi?//Privatnost//SigurnostCopyright © 2016. Ticket2Go.hr / Sva prava pridržana
Korisnička stranica
Ticket2Go.hr koristi kolačiće (engl. cookies), kako bi se osigurala funkcionalnost stranice. Osim toga, uz tvoju dozvolu, prikupljaju se podaci o tvojim posjetama stranici. Više informacija o kolačićima možeš pronaći ovdje.